Rodi

Kinderen en vaders opgelet!
Maak kans op superleuke moederdagprijzen

ENKHUIZEN - Winkelcentrum Koperwiekplein heeft, net als vorig jaar, een te gekke actie voor alle moeders in Enkhuizen en omgeving. Lever jouw kassabon in tot en met vrijdag 11 mei en maak kans op een superleuke moederdagprijs!


Op het binnenplein en bij de Dekamarkt staan de bekende blauwe bussen, waar klanten hun kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, in kunnen deponeren. Alle winkeliers in het winkelcentrum doen hier aan mee. Vergeet dus niet om de kassabon te vragen na het afrekenen.

Geheim

Zaterdag 12 mei worden twintig winnaars getrokken. De kinderen of vaders worden dan persoonlijk gebeld met de boodschap dat ze tot de gelukkige winnaars behoren. Diezelfde dag kunnen zij de prijs afhalen in Winkelcentrum Koperwiekplein. Uiteraard mogen de moeders hier niets van weten. Zij krijgen de prijs natuurlijk pas zondagochtend bij het moederdagontbijt overhandigd van hun kinderen. Harry Zunnebeld, voorzitter van winkelierverenging Koperwiekplein: "We hebben deze actie al een aantal keer georganiseerd. De hoeveelheid ingeleverde bonnen is elk jaar geweldig en de reactie van de winnaars verrassend leuk. Wat er te winnen valt houden we nog even geheim, maar dat elke moeder hier blij van wordt staat wel vast!"

Artikel geplaatst op woensdag 09 mei 2018 - 10:30