Rodi

Berend Botje geeft een feestje! Kom je ook?
Open dag met leuke activiteiten

ENKHUIZEN - Springen op een springkussen, spelletjes spelen, plantenbakjes versieren; het kan allemaal tijdens de open dag van Kinderdagverblijf Berend Botje Enkhuizen! Zaterdag 26 mei van 10.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kinderdagverblijf en is er van alles te doen.


Elk jaar organiseert het kinderdagverblijf, gevestigd aan de Sebastiaan Centenweg 199, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Kinderen kunnen zich laten schminken, er zijn spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten.
De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Kom je ook zaterdag 26 mei langs tussen 10.00 en 13.00 uur? Iedereen is van harte welkom! Kijk voor meer informatie ook op www.berendbotje.nl.

Artikel geplaatst op maandag 07 mei 2018 - 13:30