Rodi

Berend Botje geeft een (zomer)feestje
Open dag met leuke activiteiten

(Foto: Hélène de Bruijn Fotografie)

ENKHUIZEN - Iedereen is vrijdag 13 juli van 15.30 tot 18.30 uur van harte welkom om een kijkje te nemen bij peuterspeelgroep De Pierewiet in Enkhuizen. Er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten rondom het thema muziek. "We maken er een swingend feestje van", laten ze bij De Pierewiet weten. "Kom jij ook?"


Peuterspeelgroep De Pierewiet, gevestigd aan de Korte Westerstraat 2 in Enkhuizen, organiseert 13 juli een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Kinderen kunnen zich laten schminken, muziek maken en er zijn nog veel meer leuke dingen te doen.
De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor peuteropvang bij Berend Botje. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Kijk voor meer informatie ook op www.berendbotje.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 13:31