Rodi

Autotaalglas Servicepunt bij Auto Tensen Enkhuizen

Richard Groes van Autotaalglas Hoorn en Arjan Reus van Auto Tensen Enkhuizen bezegelen de samenwerking met een handdruk. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Auto Tensen Enkhuizen is sinds 1 mei een Autotaalglas Servicepunt. "We willen een honderd procent service bieden; daar hoort ook autoruitreparatie of -vervanging bij", vertelt Marieke Ooteman, werkzaam bij Auto Tensen Enkhuizen. "Klanten kunnen bij ons een afspraak maken om hun autoruit te laten maken of vervangen. Op deze manier brengen we de Autotaalglas Service bij u in de buurt!"


Autotaalglas vervangt en repareert autoruiten en heeft service hoog in het vaandel staan. Autotaalglas heeft 54 vestigingen door heel Nederland, maar ze komen nu nog dichter naar mensen toe met het Autotaalglas Servicepunt. "Autotaalglas staat bekend om zijn goede ster-reparatie en ruitvervanging. Dit was een kans om deze service samen met ons onder één dak aan te bieden in Enkhuizen; iets wat nog niet in Enkhuizen bestaat. De klant krijgt bij ons dus de kans om alles aan de auto te laten repareren, ínclusief ruitschade. En Arjan blijft de contactpersoon; wel zo vertrouwd."
Een ster-reparatie en/of ruitvervanging wordt bij Auto Tensen Enkhuizen uitgevoerd door een Autotaalglas-professional van Autotaalglas Hoorn. "De Autotaalglas-kwaliteit blijft dus gewaarborgd. Mensen kunnen zelf een afspraak maken op het moment dat het hen schikt. Ook kunnen ze rekenen op levenslange garantie op een ruitvervanging. Autotaalglas handelt de ruitschade af met de verzekerings- of leasemaatschappij van de autobezitter."
Neem voor meer informatie contact op met Auto Tensen of loop eens binnen: Dolfijn 4 in Enkhuizen, 0228-313583.

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 11:37