Rodi

Time4you wordt overgenomen

Afra Schooneman en John Smit van Time4you in Enkhuizen geven het stokje over aan Erik Vergara Thijs en Michelle Boeters. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Time4you aan Westerstraat 128 in Enkhuizen wordt per 1 juli 2018 overgenomen door nieuwe ondernemers. Nieuwe ondernemers, maar voor velen een bekend gezicht. Erik Vergara Thijs - die al 6,5 jaar werkzaam is bij Time4you - neemt samen met Michelle Boeters het stokje over van Afra Schooneman en John Smit.


Afra en John namen tien jaar geleden Time Out Sport over en zijn vijf jaar geleden voor zichzelf door gegaan onder de naam Time4you. Afra en John gaan nu een andere uitdaging aan. Voor John ligt de uitdaging in zijn karateschool ‘Umi Ryu’, waar hij helemaal in zijn element is. Afra weet nog niet wat zij gaat doen. "Maar er komt altijd wel weer wat op mijn pad", vertelt Afra. Michelle en Erik hebben er veel zin in om de zaak op de oude voet voort te zetten. Zo zijn zij tevens lovend over de mooie collectie die in de winkel hangt. "Gelukkig weten veel West-Friezen de grote sport-, mode- en schoenencollectie te waarderen", laten ze weten.

Openingsweekend

Donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vindt een openingsweekend plaats waarbij iedere kopende klant vanaf een bedrag van 10 euro een envelop mag kiezen met daarin altijd een prijs, variërend van een bidon tot een hardloopset of sneakers.
Afra en John willen alle trouwe klanten bedanken en hebben alle vertrouwen in de voortzetting door Michelle en Erik!

Artikel geplaatst op maandag 02 juli 2018 - 14:18