Rodi

Wesito verhelpt al dertig jaar computerproblemen

Wesito heeft al meer dan dertig jaar automatiseringservaring en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Het bedrijf Wesito in Grootebroek is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van computers, notebooks en randapparatuur.


Wesito heeft ondertussen al meer dan dertig jaar automatiseringservaring en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Voor reparaties en onderhoud krijgen klanten van tevoren een prijsopgave. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, dat veel voordelen biedt. Door regelmatig periodiek onderhoud is de klant verzekerd van een langere levensduur van de computer. Daarnaast beschikt de klant over een computer met de laatste updates en servicepacks, waardoor de computer optimaal beveiligd is en stabiel blijft werken. Ten slotte krijgt de klant onbeperkt toegang tot de helpdesk om vragen te stellen over kleine storingen of problemen. De kosten van een onderhoudscontract zijn zes euro per maand, inclusief btw.
Voor bedrijven en lokale ondernemers biedt Wesito oplossingen die gericht zijn op de continuïteit van de werkzaamheden. Om dit te bereiken kan Wesito systemen op afstand beheren door middel van TeamViewer of telefonische ondersteuning. Natuurlijk kan Wesito ook langskomen, zowel overdag als 's avonds. Verder kunnen bedrijven bij Wesito een contract voor systeembeheer afsluiten, vanaf 165 euro per maand. Elke maand komt dan een systeembeheerder op bezoek die gedurende drie uur het hele netwerk controleert en de probleempunten oplost. Ook kunnen in die tijd de nodige programma's en updates geïnstalleerd worden, kleine reparaties uitgevoerd worden of instructies aan gebruikers gegeven worden.
Wesito levert nieuwe computers, notebooks en randapparaten tegen concurrerende prijzen. Als partner van Microsoft kan Wesito de klant bovendien helpen met het aanschaffen en inrichten van Office365.
Meer informatie: www.wesito.nl, 0228-521034 of info@wesito.nl. Het bedrijf is gevestigd aan Kloosterpoort 82 in Grootebroek.

Artikel geplaatst op zondag 08 juli 2018 - 06:00