Rodi

Relaxen op het water met RIJO Bootverhuur

Met de motorboten met vijf, zes, negen en twintig zitplaatsen en Canadese kano's heeft Rijo Bootverhuur voor ieder wat wils. (Foto: aangeleverd)

LUTJEBROEK - Heerlijk relaxen op het water? Met een groep het water op of juist lekker rustig een hengeltje uitwerpen? Huur deze zomer een bootje bij Rijo in Lutjebroek. Via de polders is het prachtig varen tussen de weilanden, rietkragen en bebossing. Vaar met een duidelijke routebeschrijving bijvoorbeeld langs de Vest naar Enkhuizen of breng een bezoek aan de binnenstad. Onderweg zijn genoeg gelegenheden om even aan te meren, zoals de ijsboerderij, het Streekbos en molen Ceres.


Met de motorboten met vijf, zes, negen en twintig zitplaatsen en Canadese kano's heeft Rijo Bootverhuur voor ieder wat wils. Van tevoren geen zin om broodjes en koffie klaar te maken? Rijo biedt complete picknickmanden aan, met daarin twee keer koffie of fris, drie maal broodjes en fruit. De picknickmand is bij reservering te bestellen. Ook is het mogelijk om, voordat de vaartocht begint, koffie en cake voor onderweg te bestellen.
Bootverhuur Rijo is van 15 april tot 15 september geopend van dinsdag tot en met zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Van 15 juli tot en met 15 augustus is Rijo ook op maandag open. Het adres is Pastoor Gielenstraat 16 in Lutjebroek. Telefoon: 0228-516789. Kijk voor de prijslijst en meer informatie op www.rijobootverhuur.nl.

Artikel geplaatst op zondag 15 juli 2018 - 06:00