Rodi

Nieuwe auto’s fors duurder vanaf september

Ook in de showroom van Van der Linden van Sprankhuizen in Enkhuizen zijn de Opel-voorraadmodellen te bewonderen. Of maak meteen een proefrit! (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Wellicht hebben velen al van de WLTP of nieuwe euro 6-normen gehoord, maar wat betekent dit precies? In september worden veel auto’s duurder door de nieuwe meetregels voor CO2-uitstoot, ook wel bekend als de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Door deze nieuwe meetregels vallen veel auto’s in een hogere bpm-schijf waardoor er meer aanschafbelasting moet worden betaald.


Van plan om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan is het nog niet te laat. De voorraadmodellen kunnen namelijk nog steeds volgens de huidige regelgeving geleverd worden. Op een nieuwe Opel Karl scheelt dit maar liefst 1.900 euro! Van der Linden van Sprankhuizen heeft fors ingekocht, zodat mensen kunnen profiteren van dit speciale voorraadvoordeel. Alle voorraadmodellen zijn direct leverbaar, dus men rijdt gelijk de showroom uit.

Extra inruilpremie

Om de aanschaf van een nieuwe auto nog aantrekkelijker te maken, heeft Van der Linden van Sprankhuizen nu tijdelijk een unieke extra actie. Op de 50 Opel Corsa Favorite-voorraadmodellen ontvangen klanten namelijk 4.000 euro extra inruil voor de huidige auto. Ergens anders een hogere inruil? Kom dan met de offerte naar de showroom voor een beter voorstel. Zo stapt men zonder gedoe in de nieuwe Opel Corsa Favourite. Rijk uitgerust met navigatie, parkeersensoren en lichtmetalen velgen. Wacht dus niet te lang en kom langs in de showroom voor een overtuigende proefrit!
Showroom in Hoorn bereikbaar

Het zal mensen niet ontgaan zijn als ze vanaf de A7 Hoorn in rijden: het pand aan de Berkhouterweg wordt flink verbouwd. De werkzaamheden zijn sinds februari in volle gang en het resultaat begint inmiddels zichtbaar te worden. De showroom blijft tijdens de gehele verbouwing gewoon bereikbaar. Geen last ondervinden van de verbouwing? Dan is het ook mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Geniet deze zomer van het comfort van de LVS @home service. Een afspraak kan gemaakt worden via het klantcontactcentrum op: 0229-236464. Natuurlijk is een bezoek aan de andere showrooms ook mogelijk: De Dolfijn 6 in Enkhuizen en Component 74 in Purmerend. Meer informatie: www.lvs-autogroep.nl.

Artikel geplaatst op maandag 16 juli 2018 - 09:46