Rodi

Meetlat Kledingreparatie breidt klantenkring steeds meer uit

Durmus Ay in zijn zaak 'Kledingreparatie, stomerij en gordijnenspecialist Meetlat Grootebroek'. (Foto's Rodi Media/DL)

GROOTEBROEK - Sinds begin van dit jaar is aan Zesstedenweg 167 'Kledingreparatie, stomerij en gordijnenspecialist Meetlat Grootebroek' gevestigd. Durmus Ay heeft hier een prachtige, grote locatie gevonden om zijn diensten te kunnen aanbieden. "Ik ben van Enkhuizen naar Grootebroek verhuisd", vertelt Durmus. "Daar heb ik van klanten veel positieve reacties op gekregen, waarvoor hartelijk dank!"


"Deze locatie is groter, waardoor ik naast kledingreparatie en de stomerij nu ook gordijnen en vitrages maak en vermaak. Daar werd veel naar gevraagd, maar daar had ik in Enkhuizen geen ruimte voor." Durmus merkt dat klanten hem steeds beter weten te vinden. "Van ritssluitingen vernieuwen, repareren van scheuren en elastiek in kleding vernieuwen tot het verzorgen van nieuwe voeringen, inkorten van broeken, vervangen van een ritsrunner of het stikken van een naad. Alles op het gebied van kledingreparatie - ook als het gaat om lederen kleding en ander textiel zoals stoelhoezen en beddengoed - is mogelijk. Ik heb diverse machines in mijn atelier staan, die voor verschillende stoffen geschikt zijn." Durmus heeft al 35 jaar ervaring in kledingreparatie. In zijn geboorteland Turkije was hij al specialist op dit gebied. "Het is zonde om kleding of ander textiel weg te gooien terwijl deze nog makkelijk gemaakt of gestoomd kan worden. Bovendien is het nog beter voor het milieu ook om textiel een tweede kans te geven!"

Stomen en tapijt reinigen

Op het gebied van stomen zijn de mogelijkheden bij Meetlat Grootebroek eindeloos: niet alleen kleding, maar ook beddengoed en andere textielartikelen kunnen gestoomd worden. Bovendien is het bij Durmus mogelijk om tapijt te reinigen en biedt Meetlat Grootebroek een was- en strijkservice aan.
Acties

De komende tijd kunnen mensen profiteren van leuke aanbiedingen. "Klanten kunnen twee pantalons stomen voor slechts zes euro (normaal per pantalon 5,95 euro, red.). Ook geven we korting op het maken van gordijnen: kant-en-klaar gemaakt voor 29,95 euro per meter, geldig voor álle stoffen. Deze acties zijn geldig tot 30 september. Hopelijk tot ziens!"
Kledingreparatie, stomerij en gordijnenspecialist Meetlat Grootebroek aan Zesstedenweg 167 in Grootebroek is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Meer informatie: 0228-318218 of www.kledingreparatiegrootebroek.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 05 september 2018 - 14:14

Foto's