Rodi

Time4you: méér dan een sportzaak

Loop ook eens binnen bij Time4you in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN – Nadat twee maanden geleden Erik -samen met zijn vriendin Michelle- Time4you in Enkhuizen overnam, zijn er al kleine veranderingen zichtbaar in de winkel. Maar het grote doel moet voor hen nog komen: de naamsbekendheid vergroten in de omgeving, en dan met name in Wervershoof en Medemblik.


Want wie is Time4You in Enkhuizen nou precies? "Time4You Enkhuizen is een unieke winkel die een grote collectie aanbiedt op het gebied van sport en vrijetijdsmode", vertelt Erik. "Zo bieden wij bijna alle sportmerken aan, hebben we bijna alle artikelen in huis voor de meest belangrijke sporten die in deze regio beoefend worden en streven wij naar een perfecte service en beleving. Daarbij hoort ook dat klanten tien procent verenigingskorting krijgen op de schoenen die zij nodig hebben voor het beoefenen van een verenigingssport. Leden van een voetbalvereniging krijgen de korting op Nike- of Adidas-voetbalschoenen en leden van een handbal- of volleybalvereniging krijgen tien procent korting op Mizuno-schoenen. Dit geldt natuurlijk ook voor leden van een tennis of hardloopvereniging."
"Daarnaast denken veel mensen dat Time4You echt alleen een sportzaak is. Deels klopt dat natuurlijk, maar we zijn veel meer dan dat. We hebben namelijk ook een enorm grote fashion- en sneakercollectie. Echt iedereen kan bij ons terecht voor een leuke schoen of outfit, zowel sport als vrije tijd. Denk dan aan de merken Nike, Adidas, Mizuno, Asics, K-Swiss, Puma, Björn Borg, Cruijff, Twinlife, Jack&Jones, Only Play, Protest, O’Neill, en zo zijn er nog meer mooie merken die wij verkopen. Daarom hopen we u binnenkort eens te zien bij Time4You in Enkhuizen voor alle sport- en vrijetijdsartikelen waarnaar u op zoek bent!" Time4you is gevestigd aan Westerstraat 128 in Enkhuizen.

Artikel geplaatst op donderdag 23 augustus 2018 - 09:10