Rodi

Een nieuwe bank in de buurt

Oud Financieringen & Assurantiën en Vrolijk fd bundelen de krachten aan Reigerweg 43 in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Goed nieuws. Oud Financieringen & Assurantiën en Vrolijk fd hebben besloten de krachten te bundelen vanuit een nieuwe vestiging op de Reigerweg 43 in Enkhuizen. Daardoor is RegioBank nu ook in de buurt op alle werkdagen geopend. Voortaan kunnen mensen daar dus terecht voor al hun financiële zaken. Voor zowel verzekeringen, financieringen, pensioenadvies en hypotheken als voor bankzaken. Zowel particulier als zakelijk.


Oud Financieringen & Assurantiën was al zelfstandig adviseur van RegioBank in Enkhuizen aan de Schans 19. Het pand werd echter te klein en daarom is besloten om samen met Vrolijk fd, al jaren zelfstandig adviseur van RegioBank in Andijk, samen een nieuw kantoor te openen. Het kantoor op de Reigerweg 43 was voorheen een Rabobank-kantoor, waardoor vele Enkhuizers al vertrouwd zijn met een bank op dit adres.
RegioBank is een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank - en daar zijn ze trots op. Zij weten wat de gewoonten zijn, wat er speelt in de buurt. Zij voelen zich betrokken bij de omgeving. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat, dat is wat ze zijn. Echt een bank van ‘ons-kent-ons’. De klanten waarderen dat. Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven zij hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. Ze mogen dan een regionale bank zijn, ze hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld. Met veel persoonlijke aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de gratis Overstapservice. Deze Overstapservice biedt volop gemak en zekerheid en neemt mensen allerlei regelwerk uit handen. De medewerkers van RegioBank vertellen er graag meer over.

Openingsactie


Wie in de maand september overstapt naar RegioBank in Enkhuizen, ontvangt een aardbeienslof en profiteert van de landelijke overstapactie waarbij klanten een tegoedbon ontvangen van 25 euro. Voor de Enkhuizers is dit een tegoedbon voor Grand Café Restaurant Van Bleiswijk.

Open dag


Nieuwsgierig naar het nieuwe kantoor aan Reigerweg 43 in Enkhuizen? Iedereen is van harte welkom op de open dag, zaterdag 1 september van 13.00 tot 17.00 uur. Een barista maakt een lekker kopje koffie voor iedereen en voor de ijsliefhebbers is er een ijskar van Vivaldi aanwezig. Uiteraard zijn belangstellenden ook in de periode daarna van harte welkom om het nieuwe kantoor te bekijken. Of bel naar 0228-316786 voor meer informatie.

Artikel geplaatst op maandag 27 augustus 2018 - 09:52