Rodi

'Winkelstad Enkhuizen' volop in ontwikkeling

ENKHUIZEN - Ondernemersvereniging Winkelstad Enkhuizen is volop in ontwikkeling. Met een nieuw bestuur aan het roer wordt veel gedaan om de binnenstad van Enkhuizen op de kaart te zetten. "Leuk is dat de onlangs geïntroduceerde 'Enkhuizer Haring' steeds bekender wordt", vertelt voorzitter Marieke Schooneman van Coffy-Huys. "Een cadeaubon die te besteden is bij alle aangesloten leden van Winkelstad Enkhuizen (te herkennen aan de sticker op de deur, red.)."

De 'Enkhuizer Haring' is verkrijgbaar bij Primera Enkhuizen. "Naast bonnen van 10 en 25 euro, kunnen mensen er nu ook terecht voor bonnen van 15 euro. Daar was veel vraag naar, dus daar zijn we onlangs mee gestart", vertelt Marieke verder. Naast Marieke bestaat het bestuur uit Stephannie van den Ham (Primera), Jaap Popken (Primera) en Klaas Droog (Bloem en Plant). "Samen zijn we onder andere aan de slag gegaan met het organiseren van leuke evenementen. Bijvoorbeeld het Haringstadfestival. Vorige week vond de eerste editie plaats. Die was al zeer geslaagd! Ook hebben we in samenwerking met het Zuiderzeemuseum een aantal leuke activiteiten op de planning staan voor de decembermaand. Op deze manier zorgen we samen met onze leden voor een gezellige en leuke binnenstad."
Het levendige karakter van de monumentale binnenstad komt extra tot uitdrukking in het brede aanbod aan winkels en ondernemingen dat Enkhuizen rijk is. "Met meer dan honderd ondernemers - van kleine speciaalzaken tot een aantal bekende grote winkelketens - kunnen mensen voor van alles hier terecht. Lekker ontspannen, gezellig shoppen of de gewoon de dagelijkse boodschappen doen, in de binnenstad van Enkhuizen kan het allemaal! De Enkhuizer binnenstad is een bezoek meer dan waard en de leden van de Ondernemersverenging Winkelstad Enkhuizen nodigen iedereen dan ook van harte uit." Meer informatie: www.winkelstadenkhuizen.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 29 augustus 2018 - 09:22