Rodi

Kermis Lutjebroek: "We hebben er weer zin in!"

René, Nico en John: "Kermis Lutjebroek is eigenlijk één grote reünie voor jong en oud." (Foto: aangeleverd)

LUTJEBROEK - "We staan alweer aan de vooravond van onze elfde kermis als uitbater van Café de Paus", aldus Nico, John en René. "Een kermis die eigenlijk veel meer is dan alleen feest; het is één grote reünie voor jong en oud."


Het kermiscomité bestaat dertig jaar en als thema is Simply the Best gekozen. Iedereen mag zelf het favoriete thema van de afgelopen dertig jaar kiezen. Kleurt heel Lutjebroek weer roze? Of wit, of blauw? Of wordt er gedanst in Braziliaanse outfits of juist in Lederhosen?
Qua programmering is ook gezocht naar Simply the Best van de afgelopen jaren. "Onder andere The Dirty Daddies, The Cats Aglow, de Pausie Lounge en de heerlijk flauwe Barry Badpak prijken op de poster. Maar ook de vele allround bands en dj's op het programma zijn Kermis Lutjebroek-vedettes die weten hoe ze een goed kermisfeestje moeten bouwen."

Nog langer 'te kerremus'

Nieuw dit jaar is dat de kermis zaterdagmiddag al begint! En maandag begint de dag voor velen ook net iets vroeger tijdens een nieuwe editie van de Schuitenparade door de 'grachten' van Lutjebroek.
"Wij hebben er alweer heel veel zin in en ook de weersverwachting is goed. Het kan toch bijna niet anders dan dat men achteraf weer tegen elkaar zegt: 'deze kermis was echt weer Simply the Best!' We wensen iedereen heel veel plezier en hopen jullie natuurlijk allemaal te mogen verwelkomen tijdens deze vier dagen vol gezelligheid! Een gezellige kermisgroet van Nico, John en René en het team van Café de Paus."

Artikel geplaatst op woensdag 29 augustus 2018 - 11:54