Rodi

Brillenglazen passend bij kijkbehoeften

Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Brillenglazen zijn veel meer dan een stukje glas. Voor iets wat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken, zodat mensen gegarandeerd zijn van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand. Tot en met zaterdag 15 september kunnen klanten bij Oogwereld Van der Klei profiteren van de mogelijkheid om met voordeel tot 150 euro kennis te maken met de nieuwste generatie brillenglazen.


Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd. Onze ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Van 20 centimeter naar 3 meter en weer terug in slechts fracties van seconden. De digitale wereld waarin we leven, vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. We willen daarnaast ook snel kunnen reageren tijdens bijvoorbeeld het autorijden of sporten en relaxt een goed boek kunnen lezen. Kortom, de enorme inspanning die ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, hebben mensen in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid.

Advies op maat

Ieder oog is uniek. Net zoals een vingerafdruk uniek is. Een gepersonaliseerd brillenglas houdt rekening met de unieke eigenschappen van de ogen. Bij Oogwereld Van der Klei aan Westerstraat 41 in Enkhuizen adviseert het team mensen vrijblijvend welk type brillenglas het beste aansluit bij de ogen en levensstijl. Hierdoor is men verzekerd van een kijkoplossing op maat!
Oogwereld Van der Klei - Westerstraat 41 - Enkhuizen - 0228-312002 - www.oogwereld.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 31 augustus 2018 - 14:46