Rodi

Het Postkantoor start nieuw seizoen met open dag

Klassiek talent Maxim Heijmerink. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein en Theater Het Postkantoor in Bovenkarspel openen zondag 9 september samen het nieuwe (theater)seizoen met een open dag. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de gratis optredens, voorproefjes en demonstraties.


Theater Het Postkantoor aan Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel opent de deuren van de sfeervolle theaterfoyer van 14.00 tot 17.00 uur, waar bezoekers kunnen genieten van muzikale voorproefjes uit de nieuwe concertserie Postkantoor Live! Zo lichten onder andere klassieke talenten Annah Posthumius en Maxim Heijmerink een tipje van de sluier op van het zondagochtendconcert dat 23 september plaatsvindt. In de theater- en tevens filmzaal wordt een selectie vertoond van de nieuwste films die de komende maanden op de agenda staan. De theaterkassa is uiteraard geopend voor bezoekers die nog kaarten willen kopen voor het komende theaterseizoen. Het theater biedt wederom een divers programma met volop keuze aan muziek, theater, cabaret en familievoorstellingen, te beginnen met cabarettalent Louise Korthals (14 september) en een intiem theaterconcert van Paul de Munnik (15 september).
Bij ’t Stadsplein kan men informatie inwinnen over het sociaal-culturele aanbod van activiteiten, cursussen en workshops. Denk hierbij aan AllesKidz-activiteiten, Keezmiddagen, taalcursussen en nieuwe kookworkshops. Bezoekers kunnen onder meer proeven in de kookstudio en meedoen met Modelbouw. Ook zijn er deze dag veel activiteiten- en cursusleiders aanwezig om alle vragen te beantwoorden. De toegang is gratis, de bar is open en er is van alles te doen voor iedereen.
’t Stadsplein en Theater Het Postkantoor heten iedereen van harte welkom! Meer informatie op www.hetpostkantoor.info en www.tstadsplein.nl.

Artikel geplaatst op maandag 03 september 2018 - 10:15