Rodi

Nieuw bij Enkhuizer Bedstede: bedden en matrassen van Hypnos

Jaco Smolenaars in de showroom van de Enkhuizer Bedstede, waar 9 september de bedden en matrassen van Hypnos officieel geïntroduceerd worden. (Foto: Rodi Media/EH)

GROOTEBROEK - Het Britse familiebedrijf Hypnos is al meer dan honderd jaar bezig met het vervaardigen van luxe bedden en matrassen. Dit doen zij nog steeds op een ambachtelijke manier, met aloude methoden en met gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen. Handgemaakt en door de klant zelf samen te stellen. Ze zeggen niet voor niets: Hypnos The most Comfortable beds in the world. De Hynos-bedden zijn verkrijgbaar bij slaapkamerspecialist de Enkhuizer Bedstede in Grootebroek.


Elk op maat gemaakt bed is zorgvuldig met de hand gebouwd de klant comfort, ontspanning en plezier te bieden. Hypnos staat in Engeland hoog aangeschreven. Niet voor niks geeft de fabrikant tien jaar garantie en wordt de kwaliteit ook nog eens gegarandeerd door de 'Royal Warrant' van Hare Majesteit Koningin Elisabeth II. Het bedrijf is in 1904 opgericht door George Henry in High Wycombe in Buckinghamshire. Dit was vroeger de 'meubelhoofdstad' van Engeland. Peter Keen, de huidige directeur, is de vierde generatie. Zijn zoon en dochter, James en Sarah Keen, zijn ook werkzaam bij het bedrijf en staan voornamelijk in contact met de internationale klanten. De boxsprings worden onder andere geleverd aan grote hotelketens op het hoogste niveau. Hypnos heeft naast ambacht, duurzaamheid hoog in het vaandel. In 2011 waren zij de eerste fabrikant die CO2-neutraal produceerde. Iedereen is van harte welkom om de matrassen en boxsprings van Hypnos in de showroom van de Enkhuizer Bedstede uit te testen.
De Enkhuizer Bedstede is al meer dan 35 jaar adviseur voor bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, spiralen, bedtextiel en linnenkasten. De winkel is dealer van diverse merken als Auping, Avek, Eastborn, Hypnos, Pullman, Ubica, Perzona, Notenborn en Silvana. De officiële introductie van Hypnos is zondag 9 september. De winkel is deze dag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. De Enkhuizer Bedstede is te vinden aan de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek. Gratis parkeren voor de deur.

Artikel geplaatst op zondag 09 september 2018 - 06:00