Rodi

't Broodhuys bakt lekkernijen met hoog kwaliteitsniveau

Mike (rechts): "Mensen komen speciaal voor de eierkoeken naar onze winkels." (Foto: Vincent de Vries/RM)

REGIO - Wat is er lekkerder dan een knapperig koekje, net gebakken brood of heerlijk vers gebak? Bij 'Echte Bakker 't Broodhuys' - met vestigingen in Hoogkarspel, Hem en Enkhuizen - komt de geur van versgebakken lekkernijen je tegemoet zodra je de deur opent. Peter van der Werf en Mike Boelhouwers zijn sinds 2010 de eigenaren van 't Broodhuys. "Al acht jaar lang blijven we onszelf uitdagen om producten te bakken van de hoogst mogelijke kwaliteit", vertelt Mike.


"Dat doen we onder meer door met de beste grondstoffen te werken", vervolgt Mike. "Maar ook door bijvoorbeeld te investeren in nieuwe ovens, waarmee we baktechnisch net weer wat meer mogelijkheden hebben. En natuurlijk zijn de recepten belangrijk. We staan onder meer bekend om onze lekkere eierkoeken. Die zijn vorig jaar met goud bekroond. Mensen komen er speciaal voor naar onze winkels. Maar ook op onze witte kadetten krijgen we veel complimenten. Daar kan zóveel verschil in zitten. Wij zijn stiekem best trots op de malsheid en de smaak die wij aan onze kadetten geven." Natuurlijk speelt 't Broodhuys in op ontwikkelingen binnen de markt. "We hebben diverse glutenvrije producten, bakken heerlijke speltbroden en zijn ook hét adres voor zuurdesembroden."
't Broodhuys bakt bijna alles zelf. "Ook koekjes die al heel lang bestaan en bij veel bakkers niet meer verkrijgbaar zijn, hebben wij in ons assortiment", laat Peter weten. "Bijvoorbeeld spijs allerhande en Zwitserse koeken. Voordeel van het feit dat wij alles zelf bakken, is dat we op verzoek koekjes kleiner of in een andere vorm kunnen maken." Meer trek in een lekker vers gebakje? Alle gebaksoorten worden bij 't Broodhuys met eigen recept gebakken. "En ook hiervoor geldt: wensen kunnen altijd besproken worden!"
Trek gekregen? Loop eens binnen bij één van de drie vestigingen van 't Broodhuys: Nieuweweg 15 in Hoogkarspel, Westerstraat 76 in Enkhuizen en Hemmerbuurt 115 in Hem. Neem voor meer informatie of bestellingen contact op via 0228-561951 (Hoogkarspel), 0228-313713 (Enkhuizen), 0228-544038 (Hem) of kijk op www.broodhuys.echtebakker.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 12 september 2018 - 15:18