Rodi

Zere voeten? Loop er niet meer door

Van den Mosselaar spoort de oorzaak op en zoekt er een passende oplossing bij. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL / ENKHUIZEN - Schoenwinkel Van den Mosselaar zit al zeventig jaar aan de Hoofdstraat in Bovenkarspel. De zaak ontwikkelde zich door de jaren heen van 'gewone' schoenenwinkel met modeschoenen naar speciaalzaak voor mooie comfortschoenen, waar advies over schoeisel en voetproblemen centraal staan.


Van de voetklachten is pijn de belangrijkste reden waarmee mensen bij podoloog Hans van den Mosselaar komen. "Hielspoor, brandende voeten, ongunstige voetstand, allemaal nare dingen waar je flink last van kunt hebben. Veel mensen hebben ermee te maken, in de veronderstelling dat 'het er wel bij zal horen'. Maar aan veel voetproblemen is wat te doen. Ik spoor de oorzaak op en zoek er een passende oplossing bij. Ik ga net zo lang door tot de pijn in elk geval tot een minimum beperkt is." De zolen maakt Van de Mosselaar zelf. "Het grote voordeel daarvan is dat ik snel kan reageren op wat de klant aangeeft. Door mijn ervaring weet ik, naast gangbare technieken, ook minder gebruikelijke oplossingen te vinden. Die creativiteit zorgt ervoor dat ik vaak net wat verder kom."
Aan de podologiepraktijk gingen zes studiejaren vooraf. "Het intrigeerde me waarom mensen zoveel baat bij hun zooltjes hebben. Daarom ben ik gaan studeren bij de Academie voor Podologie, met als doel de klanten nog beter te kunnen adviseren. Behandeling wordt vanwege deze deskundigheid meestal vergoed door de zorgverzekeraar. De praktijk werd een welkome aanvulling op de pedicurepraktijk die we hier al eerder opgezet hadden. We hebben hier een goed team en werken fijn samen. Voetklachten worden breed aangepakt. Mijn advies is: loop niet door met pijn, want voor veel problemen is een oplossing te vinden!"
Afspraak maken? Bel 0228-511435. De praktijk is gevestigd in het winkelpand van Van den Mosselaar, Hoofdstraat 226 in Bovenkarspel, en in Gezondheidscentrum Molenweg, Molenweg 7 in Enkhuizen.

Artikel geplaatst op zondag 14 oktober 2018 - 06:00