Rodi

Nieuw in Enkhuizen: verlicht pijnklachten met Dorn Methode

Joyce van Relax Enkhuizen Massagepraktijk corrigeert een wervel in de onderrug. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Pijn aan onder andere rug, schouders, bekken, nek of hoofd. Herkenbaar en bovendien het gevoel alles al te hebben geprobeerd? De Dorn Methode kan de oplossing zijn.


Negentig procent van alle mensen heeft een scheefstand in het bekken of wervelkolom. Dit veroorzaakt vaak pijnklachten aan de onderste rugwervels, tussen de schouderbladen en geeft een beperking in het naar links en rechts kijken. "Uitstralingspijn in het been of de knie zien we daarbij ook regelmatig", aldus Joyce van Noorden van Relax Enkhuizen Massagepraktijk. "De oorzaak ligt in een ogenschijnlijk beenlengteverschil; de kop van het bovenbeen zit niet goed doorgeschoven in de heupkom. Met een beenlengteverschil van maximaal 4 centimeter tot gevolg. Met een aantal simpele en vooral zachte technieken is dit in twee tot drie behandelingen verholpen."
Tot en met 31 oktober ontvangen klanten vijftig procent korting op de eerste behandeling. Relax Enkhuizen Massagepraktijk - Westerstraat 106 - 06-12331332 - www.relaxenkhuizen.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 17 oktober 2018 - 10:10