Rodi

Brocante in kerk Enkhuizen

Veertig brocanteurs uit het hele land komen naar Enkhuizen met bijzondere aanwinsten en een keur aan (verborgen) schatten. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Er vindt zondag 4 november van 10.30 tot 16.30 uur een speciale Brocante Fair Westerkerk Enkhuizen plaats. Veertig brocanteurs uit het hele land komen naar Enkhuizen met bijzondere aanwinsten en een keur aan (verborgen) schatten.


Velen zijn speciaal voor deze editie op zoek gegaan in het buitenland. Deze novembereditie staat in het teken van diverse stromingen brocante. Zo zijn er standhouders aanwezig met 'romantisch en zacht', 'stoer en industrieel', 'Victoriaans', 'allerhande' en ook 'religieus'. Brocante gaat om wonen en leven: meubels, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaillen, kleding, hoedendozen, noem maar op. Alles voor het interieur en exterieur, elk met een bijzonder verhaal en afkomst.
Enkhuizen leent zich uitstekend om te combineren met een lekkere wandeling door het centrum van de binnenstad en voor de inwendige mens is er ook catering aanwezig. Parkeren is gratis. Advies is op de algemene parkeerplaatsen in het centrum (met blauwe kaart) te parkeren, veelal op loopafstand van de Westerkerk (Westerstraat 138) bereikbaar.
De Brocante in de Kerk vindt elke eerste zondag van november plaats en is intiem, uniek en bezoekwaardig van opzet. Organisatie: Bon Brocante. Entree: 5 euro per persoon, kinderen tot en met twaalf jaar gratis. Contactgegevens: info@bonbrocante.nl of 06-29393100.

Artikel geplaatst op maandag 29 oktober 2018 - 09:38