Rodi

Nieuwe Berlingo Van 'International Van of the Year 2019'

De Nieuwe Citroën Berlingo Van is op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover onderscheiden met de felbegeerde titel 'International Van of the Year 2019'. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Een prachtige start voor de Nieuwe Citroën Berlingo Van: deze is onlangs op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover onderscheiden met de felbegeerde titel 'International Van of the Year 2019'.


Het is de tweede keer (de eerste keer in 1997) dat Berlingo, waarvan al meer dan 1,5 miljoen exemplaren zijn verkocht, met deze titel wordt onderscheiden. Deze derde generatie van Berlingo wordt met deze onderscheiding bekroond voor zijn toonaangevende comfort en technologieën in combinatie met zijn vertrouwde functionaliteit. Hij bouwt hiermee voort op een lange bedrijfswagentraditie van het merk Citroën, met iconen zoals de besteleend, de Acadiane en de C15.
In lijn met de slogan 'Inspired by Pro' voor de Citroën bedrijfswagens biedt Nieuwe Berlingo Van oplossingen op maat voor elke professional. Hij onderscheidt zich door zijn unieke carrosserievorm die leverbaar is in twee lengtes (M en XL) en door zijn hoge comfort- en veiligheidsniveau met niet minder dan twintig rijhulpsystemen en vier connectiviteitstechnologieën.
Nieuwe Berlingo Van, de grote winnaar van deze prestigieuze verkiezing, kan nu al worden besteld en staat in de loop van november voor geïnteresseerden klaar bij Citroën van der Maat aan De Star 42 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-315863.

Artikel geplaatst op maandag 22 oktober 2018 - 13:26