Rodi

Donks Oliebollenkraam terug in Enkhuizen

Liefhebbers kunnen vanaf 1 november weer terecht bij de oliebollenkraam van de familie Donks, op het parkeerterrein aan de Molenweg in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De inwoners van Enkhuizen en daarbuiten kunnen vanaf woensdag 1 november weer genieten van de dagverse oliebollen van de familie Donks. De oliebollenkraam staat voor het derde achtereenvolgende jaar op het parkeerterrein van Albert Heijn aan de Molenweg en dat bevalt goed. De kraam is in principe geopend vanaf 11.00 uur.


De familie Donks is geen onbekende als het gaat om de bereiding van onder andere de traditionele oliebollen. Het is de achtste generatie die hier de oliebollen verkoopt en de negende generatie staat al te bakken. En natuurlijk niet alleen oliebollen, maar ook heerlijke krenten- en appelbollen, appelflappen, wafels, Berliner-, gember-, kers-, aardbeien- en rumrozijnenbollen. En dit alles geheel naar eigen receptuur. De familie Donks heeft verder de beschikking gekregen over een nieuwe oliebollenwagen. Niet alleen biedt de nieuwe apparatuur de mogelijkheid om sneller en efficiënter te bakken, ook de presentatiemogelijkheden zijn verder verbeterd.
Kortom, een echt oud-Hollandse oliebollenkraam in een mooi, modern jasje. De oliebollenkraam van de familie Donks is te vinden op het parkeerterrein aan de Molenweg nabij de AH-supermarkt. Meer informatie: 06-83543843.

Artikel geplaatst op maandag 29 oktober 2018 - 10:36