Rodi

Gezelligheid en warmte bij Restaurant de Egelantier

Geniet bij de Egelantier van heerlijke najaarsgerechten bij een knapperend haardvuurtje. (Foto: aangeleverd)

WIJDENES - De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan, ook bij Restaurant de Egelantier in Wijdenes. Na een mooie (na)zomer worden de avonden langer en het weer grijzer, de kaarsjes zijn aan en het vuurtje brandt. Maar niet getreurd want de herfst is één van de mooiste culinaire seizoenen en een goede inspiratiebron voor de Egelantier. Beleef het met de nieuwe kaart!


Proef het seizoen met de nieuwe kaart en geniet van de heerlijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan torteloni met coquille of een herfstsalade met gevogelte als voorgerecht en als hoofdgerecht dorade met een groene-kruidensalsa en niet te vergeten in dit jaargetijde het wild. Benieuwd naar de nieuwe gerechten die de Egelantier serveert? Kom langs en laat je verwennen. Ook zijn Henk en Annette - eigenaren van Restaurant de Egelantier - volop in de voorbereiding voor de feestdagen

Sinterklaasavond

Ook met Sinterklaas is iedereen bij de Egelantier van harte welkom om te genieten van een onbezorgde avond bij het knapperend haardvuur. En: wie zoet is krijgt lekkers, met een gratis dessert op sinterklaasavond! Reserveren kan vanaf 17.30 uur.
Kerstdiner met livemuziek

Kerst is een tijd van gezelligheid en samen eten. Ook dit jaar heeft Henk zijn uiterste best gedaan om een feestelijk kerstmenu samen te stellen en zorgt Annette voor een sfeervolle aankleding. Multi-instrumentalist Charles van der Steeg zorgt op beide kerstdagen voor de muzikale entertainment, waarin verschillende muziekstijlen aan bod komen en natuurlijk ontbreekt ook het kerstrepertoire niet. Er wordt op een aangenaam geluidsniveau gespeeld, zodat iedereen nog een prettig gesprek kan voeren tijdens het diner. De Egelantier serveert een zesgangendiner à 49,50 euro per persoon, met keuze uit vis of vlees voor het voorgerecht en vis, vlees of wild voor het hoofdgerecht. Vanaf 18.00 uur zijn de deuren geopend voor een aperitief; om 18.45 uur kan iedereen aan tafel zodat om 19.00 uur gestart kan worden. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor het kerstmenu op de site.
De keuken is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 17.30 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag van 14.00 tot 21.30 uur. De Egelantier is gevestigd aan ’t Wuiver 32 in Wijdenes. Meer informatie: 0229-501286, info@egelantier.net en www.egelantier.net.

Artikel geplaatst op zaterdag 03 november 2018 - 11:43