Rodi

Juwelier Van den Mosselaar klaar voor decembermaand

De oude klokkenwand is vervangen door een nieuwe wand met drie stijlvolle vitrines en een nieuwe verkooptafel. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Na en korte verbouwing in oktober is juwelier Van den Mosselaar in Bovenkarspel helemaal klaar voor de decembermaand. De oude klokkenwand is vervangen door een nieuwe wand met drie stijlvolle vitrines en een nieuwe verkooptafel.


De inmiddels bekende folder valt vandaag bij heel veel huishoudens in West-Friesland op de deurmat, met daarin mooie gouden en zilveren sieraden van onder andere Magma en Silk, maar ook horloges van Esprit, Boss en Pulsar.

Decemberactie

Om de aankoop van nieuwe sieraden en horloges nog aantrekkelijker te maken krijgt iedere klant in de maand december tien procent van de aankoopwaarde in een waardebon cadeau. Deze waardebon kan later weer ingeleverd worden bij een nieuwe aankoop. Zo hebben klanten twee keer plezier van hun sint- of kerstcadeau.
In de decembermaand is juwelier Van den Mosselaar ook op maandagmiddag geopend. Daarnaast is er een extra koopavond op vrijdag 21 december en een koopzondag met leuke kerstacties op 23 december. Kijk voor de exacte openingstijden op de website: www.mosselaarjuwelier.nl.
Juwelier Van den Mosselaar, Hoofdstraat 230 in Bovenkarspel. Telefoon: 0228-515827.

Artikel geplaatst op zaterdag 17 november 2018 - 08:00