Rodi

Eyelove Brillen: bij elke outfit een passende bril

Het unieke concept van Eyelove biedt de mooiste monturen en brillenglazen van hoge kwaliteit. (Foto: Cees Rutten)

REGIO - Op vakantie, een feest of jarig? Voor elke gelegenheid of outfit heeft optiekketen Eyelove een passende bril. Het unieke concept van Eyelove biedt de mooiste monturen, brillenglazen van hoge kwaliteit en goede service voor de scherpste prijs.


Bij Eyelove hebben klanten een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49 euro, een multifocale bril met leesgedeelte voor slechts 99 euro en een multi-plus-bril met breder leesgedeelte voor 149 euro. Binnen twee weken kan de bril worden opgehaald en wordt deze bij de klant afgesteld. Bij de Eyelove-verkooppunten is een keuze uit minimaal 175 monturen. De collectie monturen wordt regelmatig vernieuwd. Eyelove heeft voor ieder wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor iedere gelegenheid een passende bril. Bovendien kunnen klanten ook terecht voor een gratis oogmeting, waarmee wordt vastgesteld welke sterkte glazen de ogen nodig hebben.
Compleet bij Eyelove Brillen is inclusief: montuur naar keuze, glazen op iedere sterkte met kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00, gratis oogmeting, niet goed = geld terug-garantie en een luxe brillenkoker. Kom naar één van de verkooppunten van Eyelove Brillen in de regio West-Friesland: Tabakshop Vivant Streekhof, De Middend 208 in Bovenkarspel, Bewustwinkelen, Westerstraat 47-49 in Enkhuizen, D.I.O. Drogisterij Parfumerie Conijn, Gedempte Turfhaven 42 in Hoorn, Drogisterij & Luxe Parfumerie Verberne, De Huesmolen 61-A in Hoorn en ETOS Jong, Nieuwstraat 72 in Medemblik.

Artikel geplaatst op zondag 18 november 2018 - 06:00