Rodi

Producten Slagerij Joosten met goud bekroond

Vol trots showt Keurslager Hans Joosten uit Enkhuizen de bekroningen: vier keer 'goud met ster' en drie keer 'goud'. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Tijdens de Internationale Slavakto Vakwedstrijden - die één keer per drie jaar worden gehouden - worden slagersproducten door een onafhankelijke jury beoordeeld; op uiterlijk, aanzien, vorm en kleur, maar ook op snijvlak, geur en smaak. Vol trots kan Keurslager Hans Joosten uit Enkhuizen melden dat er vier keer 'goud met ster' is behaald en drie keer 'goud'.


'Goud met ster' is behaald voor: scharrel eiersalade, erwtensoep, zeeuwsspek en filet american. Goud is behaald voor: porcetta danio, Hollandse cornedbeef en paardenworst. Deze producten zijn met vakmanschap gemaakt en dat proef je. De recepten zijn zo samengesteld dat de vakjury ook lovend was over de smaak. "Het is altijd spannend als je producten voor de keuring instuurt", laat het team weten. "Zelf vind je het een goed product en pas je de receptuur zo aan dat het de beste smaakbeleving geeft. Dat wordt met zijn allen geproefd. Maar dan: wat vindt de onafhankelijke jury? Het is geweldig dat onze producten vervolgens zo goed worden beoordeeld!"
Om dit succes te delen met de klanten is de filet american en de erwtensoep in de aanbieding; bekijk daarvoor de advertentie op de voorpagina. "Natuurlijk is dit alles ook te proeven in de winkel. Dus wees welkom!" Adres: Melkmarkt 10 in Enkhuizen.

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 10:46