Rodi

Tanja Hoffer: nieuwe koers, nieuwe naam

Tanja Hoffer vaart een nieuwe koers met 'Mooie gordijnen op maat'. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Na ruim twintig jaar is de naam Tanja Hoffer onlosmakelijk verbonden met meubels stofferen. Toch is het tijd voor een nieuwe koers, met een nieuwe naam: ‘Mooie gordijnen op maat’.


Tanja’s winkel aan Torenstraat 15 in Enkhuizen wordt op dit moment omgebouwd naar een heuse showroom, met mooie verlichting en een gezellige zitplek, waar de nieuwste kleuren en stoffen van gordijnen te bewonderen zijn. Het gaat om allerlei soorten raambekleding: vouwgordijnen, overgordijnen en in-betweens, waar men half doorheen kan kijken. Maar ook houten lamellen en plissé-gordijnen zijn onderdeel van de nieuwe collectie, al of niet elektrisch te bedienen.
“Mijn eigen vouwgordijnen zijn ook elektrisch en het is elke dag weer een genot om ze via de afstandsbediening open en dicht te doen,” verklapt Tanja.”Stoffen hebben me altijd geïnspireerd. Ik word blij van mooie structuren, natuurlijke materialen en de diversiteit in kleuren. De aanvulling van gordijnen is daarom voor mij een logische stap, al blijft stofferen ook altijd wel een onderdeel van mijn bedrijf.” Binnenkort verschijnt de nieuwe naam op het raam. Tanja verwacht dat de verbouwing tot medio februari duurt. Tot die tijd bieden ze een korting van 10 procent op alle gordijnen, vouwgordijnen en andere raambekleding.

Artikel geplaatst op maandag 03 december 2018 - 09:51