Rodi

Busreis naar nieuwjaarswandeling Schoorl

Tijdens de nieuwjaarswandeling in Schoorl lopen de wandelaars langs de mooiste plekjes van de Schoorlse Duinen. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Begin het nieuwe jaar goed en strek even de benen na de feestdagen. Ga met de bus - uit en thuis - mee naar de nieuwjaarswandeling in Schoorl en wandel zaterdag 5 of zondag 6 januari in de Schoorlse Duinen.


De Schoorlse Duinen is een prachtig gebied waar de Noord-Hollanders graag komen. Onderweg zijn deelnemers in de gelegenheid om een pauze in te lassen bij het bosbuffet de Berenkuil, restaurant de Zilte Zoen of strandpaviljoen Struin in Camperduin. Vanuit café-restaurant de Viersprong in Schoorl, starten de wandelaars en volgt één van de routes door de mooiste plekjes van dit unieke duin- en bosgebied. Er zijn vier afstanden uitgezet: 10, 15, 20 en 25 kilometer.
De onkosten bedragen 18,50 euro per persoon, inclusief de inschrijfkosten voor de wandeltocht en de busrit naar Schoorl en weer terug. Opstapplaatsen in Bovenkarspel, Hoorn en Opmeer. Voor meer informatie en inschrijving kan men terecht op de website van de sportwandelschool: www.sportwandelschool.nl/wandelevenementen . Geen internet? Bel dan naar 0229-239447.

Artikel geplaatst op maandag 03 december 2018 - 14:31