Rodi

Hoogkarspel in kerstsfeer

(Foto's Angelique Bouwman)

HOOGKARSPEL - Het Raadhuisplein in Hoogkarspel verandert zondag 16 december in een sfeervolle, gezellige kerstmarkt. Op deze kerstmarkt vinden bezoekers muziek, leuke kraampjes, activiteiten voor de kinderen en natuurlijk lekkernijen. Burgemeester Michiel Pijl geeft om 13.00 uur het startsein door de kerstverlichting te ontsteken.


Kom gezellig slenteren langs de kraampjes en zoek tussen alle koopwaar naar snuisterijen en hebbedingen. Doe inspiratie op voor het versieren van de eigen kerstboom, cadeautjes onder de boom en overheerlijke kerstrecepten. Bij kerst hoort lekker eten en drinken. Op deze kerstmarkt zijn lekkere gerechten te vinden bij de diverse foodtrucks; van Surinaamse en Noorse hapjes tot Hollandse patat en Spaanse churros. Chocolademelk en glühwein mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Geniet van deze lekkernijen en beleef het echte kerstgevoel met de muziek van zangeres Jenta Schipper, dj Rob Hooijmans en het Hoogkarspels koor Pop4You. De kinderen kunnen zich ook goed vermaken. Er zijn diverse activiteiten en met ballen gooien is er altijd prijs. De kerstman deelt cadeautjes uit en clown Suus maakt de mooiste creaties met ballonnen en tovert de kinderen met schmink om tot hun superhelden. Popcorn en suikerspinnen maken het feest compleet.
De organisator van deze kerstmarkt is Angelique Bouwman. Door de bijdrage van een groot aantal Hoogkarspelse ondernemers is dit evenement mogelijk gemaakt. De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Kerstmarkt Raadhuisplein.

Artikel geplaatst op woensdag 12 december 2018 - 10:39

Foto's