Rodi

'De Wit Beeld Geluid Witgoed & Muziek': voor optimale kwaliteit

ENKHUIZEN - "Wij gaan voor de optimale kwaliteit van uw wensen in uw eigen belevingswereld", laat het team van 'De Wit Beeld Geluid Witgoed & Muziek' uit Enkhuizen weten. "Voor de apparaten op het gebied van geluid, beeld, witgoed en muziek zit u bij ons honderd procent goed. Wij adviseren graag op deze terreinen en kunnen met u meedenken om de juiste beslissing te nemen."


"Houdt u van mooi geluid - écht mooi geluid met een wel of niet getraind oor -, wilt u het precieze weten van de televisies van nu, roept u 'Alexa' aan voor de mondelinge bediening, vraagt u zich af hoe het nu zit met bijvoorbeeld de automatische zeepdosering van de wasmachine of de energiezuinige warmtepomp wasdroger die werkt als een soort 'omgekeerde koelkast'? Of wilt u meer weten over digitale aansluitingen of bijvoorbeeld 'Internet of Things'? De antwoorden liggen voor u klaar. Ook onze muziekhandel wordt met veel vakkennis gedreven. Door onze opleidingen in de verkoop, techniek, muziek en het privé gedreven zijn door sport, internationale contacten, het zeilen en scouting hebben wij een brede kijk op de wereld. Wij - Jozien, Meria, Jaap, Piet en Michael - staan volledig tot u dienst. Onze service, een klasse apart!"
Vrijdagavond 21 december is er livemuziek in de winkel aan Westerstraat 37-39 in Enkhuizen. Trio Tre Fiati (Trees de Moel, Caroline van Henten en Vivi ter Velde) treedt op van 19.00 tot 21.00 uur. "Kom binnen en verwarm u aan de muziek onder het genot van een kopje koffie."

Artikel geplaatst op maandag 17 december 2018 - 11:59