Rodi

Smakelijke eindejaarsactie bij HoekVT Slaapcomfort

Wie in deze laatste dagen van het jaar een aankoop doet bij HoekVT Slaapcomfort, ontvangt een dinerbon van Dubbel&Dwars. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - HoekVT Slaapcomfort heeft een mooie kerstactie: wie in deze laatste dagen van het jaar een aankoop doet, ontvangt een dinerbon van restaurant Dubbel&Dwars in Enkhuizen. Sander Bollekamp, een van de eigenaren van HoekVT Slaapcomfort: "Dit restaurant staat voor dezelfde waarden als wij: kwaliteit, vakkennis en beleving. Daar laten we onze klanten graag genieten van een heerlijk diner!"


Het was niet gemakkelijk om een passende eindejaarsactie te bedenken. "We hanteren sowieso de beste en meest eerlijke prijzen, met verregaande service: we gaan tot het uiterste om te zorgen dat het goed is. Dat zijn bij ons geen acties, dat zijn onze uitgangspunten, dus met een eindejaarsactie zochten we het in iets heel anders. Dat vonden we in de dinerbon van Dubbel&Dwars, want wat is er nou leuker dan lekker uit eten te gaan en daarna heerlijk te slapen in je nieuwe bed?" De dinerbon bestaat uit een tweepersoons-arrangement van drie gangen (share and dining), inclusief twee drankjes en cappuccino, koffie of thee. "We hopen er veel mensen blij mee te maken. Dat past bij onze missie: als de klant blij is, zijn wij het ook!"
HoekVT Slaapcomfort is zondag 23 december, woensdag 26 december (tweede kerstdag) en zondag 30 december extra geopend. HoekVT Slaapcomfort is te vinden aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Telefoon: 0228-520791.

Artikel geplaatst op zondag 23 december 2018 - 06:00