Rodi

Start voorjaarscursussen Seniorenschool

ENKHUIZEN - Zin om in het nieuwe jaar iets nieuws te leren of te doen? Kennis opdoen, creatief bezig zijn of lekker bewegen? Het kan allemaal bij de Seniorenschool. Inschrijven gaat via de website, maar de coördinator helpt ook graag persoonlijk. Tijdens het vragen- en inschrijfuurtje van donderdag 3 januari tussen 11.00 en 12.00 uur is iedereen van harte welkom in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen.


De Seniorenschool is een onderdeel van de afdeling welzijn van Welwonen. Bij de Seniorenschool doen cursisten kennis op, ontwikkelen vaardigheden en breiden het sociale netwerk uit. Er is voor iedereen wat wils. Geïnteresseerd in het sterrenstelsel, in opgravingen, in de economische verhoudingen in de wereld? Graag een mindfull leven in plaats van op de automatische piloot of meer weten over bewust en gezond koken? Het kan allemaal bij de Seniorenschool.
Het aanbod van 2018 staat ook dit voorjaar weer op het programma: Archeologie, Astronomie, Economie, Werken met uw tablet, Groendecoraties, Tekenen & schilderen, Nidra meditatie, Tai Chi, Mindfulness, Pilates, Frans, Italiaans, Engels, Vaderlandse geschiedenis en Veilig in het verkeer. Nieuwe cursussen zijn Bewust en gezond koken, Kunstenaars op het witte doek (bij Cinema Enkhuizen), Literatuur en Poëzie.
De cursusgids is te vinden op www.seniorenschool.nl, waar belangstellenden zich ook kunnen inschrijven. Mailen of bellen mag ook: deseniorenschool@welwonen.nu of 0228-350500. De Seniorenschool is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Artikel geplaatst op donderdag 20 december 2018 - 11:10