Rodi

Profiteer van acties tijdens One Day Outlet

(Afbeelding aangeleverd)

ENKHUIZEN - In Enkhuizen wordt zondag 6 januari een One Day Outlet georganiseerd. Tijdens dit evenement kunnen mensen bij meerdere winkels profiteren van leuke aanbiedingen. "Zoals de naam al zegt, vindt op deze ene dag een outlet plaats", vertellen initiatiefnemers Hanneke en Nell van La Vie en Rose. Acht deelnemende zaken uit de binnenstad van Enkhuizen doen mee. "Naast onze eigen winkel La Vie en Rose, zijn dat: Fifth Avenue, Nelson, Stoffiez, Jellie’s Fashion, Lingerie Marijke, Beauty Salon Divera, Tierlantijn Wonen en Zusje van Tierlantijn."

"Tot vorig jaar werd er een outlet-evenement georganiseerd", vertelt Hanneke. "Dit jaar wilden we het zelf oppakken. Dat is gelukt, in samenwerking met acht van de mooiste zaken in de binnenstad van Enkhuizen. Daar zijn wij enorm enthousiast over!" Voor mensen uit de omgeving Enkhuizen betekent het een dag voordelig shoppen. "De acht deelnemende zaken zijn verspreid over de Van Bleiswijkstraat, Vijzelstraat en Westerstraat. Bij elk van de deelnemers zijn goeie acties en aanbiedingen te vinden. Daarnaast maken mensen via Facebook (via Facebook-pagina's van de deelnemende winkels, red.) ook nog kans op een cadeaubon ter waarde van 75, 50 of 35 euro. Deze bonnen kunnen ingewisseld worden bij de deelnemers. Zeer interessant om dus ook Facebook in de gaten te houden!" De deelnemers aan de One Day Outlet zijn onder meer herkenbaar aan een poster in de etalage en/of een rode loper.

Niet missen

Hanneke en Nell roepen shopliefhebbers op om de One Day Outlet zeker in de agenda te zetten. "Wie van koopjes en aanbiedingen houdt, mag deze dag zeker niet missen. Bovendien is het altijd leuk om gezellig te shoppen in de binnenstad van Enkhuizen!" De One Day Outlet vindt zondag 6 januari plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 01 januari 2019 - 11:12