Rodi

Winter bij restaurant de Egelantier

WIJDENES - Restaurant de Egelantier in Wijdenes is tijdens de wintermaanden dé plek waar gasten elke zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur kunnen genieten bij het knapperend haardvuur van 'het Borreluurtje' - bestaande uit twee drankjes en een borrelplank à 9,95 per persoon - of van de huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek à 6,50 per persoon. Heerlijk na een stevige wandeling langs de dijk, maar ook de huisgemaakte glühwein of warme chocolademelk en slagroom met eventueel een scheutje rum zijn niet te versmaden.


Vanaf 17.00 uur kunnen gasten gezellig tafelen in een ontspannen sfeer. De gevarieerde menukaart biedt een uitgebreide keuze van heerlijke gerechten, waaronder diverse wildgerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten en er worden smakelijke bieren en mooie wijnen geserveerd. Van woensdag tot en met vrijdag is het restaurant vanaf 17.30 uur geopend.

Port-wijn-spijs-proeverij

Annette en Henk, eigenaren van de Egelantier, organiseren zondag 27 januari - in samenwerking met de Wijnkelder Almere - een port-wijn-spijs-proeverij. Een gezellige middag/avond uit met familie, vrienden, maar ook singles kunnen aanschuiven. Vanaf 15.00 uur kunnen gasten rond de openhaard een aperitief gebruiken, om 16.00 uur start de proeverij. Er worden verschillende soorten port en wijnen geproefd en tijdens de proeverij worden kleine amuses geserveerd. Om 18.00 uur gaan is het tijd voor kaasfondue en raclette, met als afsluiting een dessert. Dit alles voor veertig euro per persoon.
Op zoek naar een gezellige, professionele, betaalbare locatie voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of een gezellig dagje uit met de vrienden of familie? Ook dan is de Egelantier het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een koffietafel, brunch, high tea, puur genieten-arrangement, koud-warmbuffet of een diner. Ook voor bedrijfsuitjes kan de Egelantier helpen met wat inspiratie, zoals een moorddiner, wandel- en fietsarrangementen. Meer informatie? Neem telefonisch of per mail contact op.
De Egelantier is gevestigd aan 't Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon: 0229-501286. E-mail: info@egelantier.net. Kijk ook op www.egelantier.net.

Artikel geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 - 07:00