Rodi

Oog voor Optiek breidt verder uit
Arjan gaat genieten van prepensioen

Het team van Oog voor Optiek. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Na ruim tien jaar mede-eigenaar te zijn geweest, gaat Arjan Oog voor Optiek verlaten om te genieten van het prepensioen. Zijn carrière in de optiek is 41 jaar geleden begonnen. In 2008 kwam de bekroning door samen met zijn zeilvriend Maarten een eigen zaak te starten in Enkhuizen. Zaterdag 2 februari is het zover, zijn laatste dag in de winkel. Daarna gaat de lang gekoesterde wens in vervulling: het vertrek naar Frankrijk. Het zal even wennen zijn zonder Arjan.


Oog voor Optiek gaat door met uitbreiding. Naast de bekende gezichten van Sigrid en Maarten is vanaf 1 januari Annemieke Kuin als Optometrist het team komen versterken. En op 1 februari komt er nog een nieuwe ervaren opticien bij.
De Optometrie-afdeling wordt uitgebreid met diagnostische apparatuur zoals een nieuwe OCT-scan. Hiermee wordt het achterste oogsegment zoals het netvlies onderzocht door twee Optometristen, uniek voor Enkhuizen en omgeving. De gezondheid van het oog kan dan nog beter worden gecontroleerd en wanneer nodig is er tijdig een doorverwijzing naar de huisarts of oogarts voor een gericht onderzoek en eventuele behandeling.

Monturen

Daarnaast wordt de collectie van monturen ruimer met nieuwe onderscheidende modellen van mooie merken zoals Anne et Valentin, Face a Face en LA Eyeworks. Met de laatste technische ontwikkelingen in brillenglazen kan na het optometrisch onderzoek de optimale keuze voor het scherpste zicht worden gemaakt, gepersonaliseerd en op maat. Oog voor Optiek wil immers het beste voor de ogen.
Oog voor Optiek is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur; op zaterdag tot 17.00 uur. Meer informatie: 0228-322840 of www.oogvooroptiek.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 16 januari 2019 - 12:41