Rodi

Online vlees bestellen bij Vleescentrum Enkhuizen

Vleescentrum Enkhuizen focust zich op halal vlees, iets waar in West-Friesland nog weinig markt in is. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Heel West-Friesland kan vanaf nu vlees bestellen bij de online slagerij Vleescentrum Enkhuizen. Dick Peeters en Rafiq Kaddour spelen hiermee in op de trend van het steeds populairder wordende online winkelen.


Sinds afgelopen zaterdag is de webshop online. Dat het online bestellen steeds populairder wordt voor zowel jong als oud, is te merken aan het aantal bestellingen die zij nu al binnen krijgen. "We kunnen het nog maar net aan bolwerken met zijn drieën", geeft Dick Peeters aan. Via de webshop kan de klant online een order plaatsen, die (indien gewenst) dezelfde dag nog wordt bereid en gratis wordt bezorgd met een van haar eigen koelwagens.
Met Hassan Kaddour, een slager die het vak al dertig jaar beoefent, worden alle bestellingen met grote precisie gesneden en verpakt. De naam Kaddour doet menig vleesliefhebber het hart sneller kloppen, aangezien Kaddour-slagerijen in Amsterdam zijn uitgegroeid tot een begrip. De mannen van Vleescentrum Enkhuizen focussen zich op halal vlees, iets waar in West-Friesland nog weinig markt in is. Het vlees komt van kleinschalige boerderijen en is vrij van toegevoegde stoffen. Er is dus geen sprake van bio-industrie. Dat de dieren een hoge levenskwaliteit hebben gehad, is voor de heren dan ook erg belangrijk.
Verder leggen de mannen de nadruk op het voordelig aanbieden van de producten. "Dat is onze kracht", merken zij op. "Het doel is om de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een lage prijs, om zo te kunnen concurreren met de supermarkten."
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.vleescentrum-enkhuizen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 20 januari 2019 - 06:00