Rodi

Valentijn bij restaurant De Egelantier

Wie op de dag der liefde extra uit wil pakken, kan bij De Egelantier terecht voor een heerlijk Valentijnsmenu. (Foto: aangeleverd)

WIJDENES - Wie extra uit wil pakken op de dag der liefde, Valentijnsdag 14 februari, kan terecht bij restaurant De Egelantier voor een heerlijk Valentijnsmenu voor 39,50 euro per persoon.

De haard brandt, de tafel is feestelijk gedekt en de kaarsjes zijn aan. Bovendien krijgt de avond een fijne muzikale invulling van Charles. Henk van De Egelantier heeft een speciaal viergangenmenu samengesteld en bij het aperitief wordt een amuse van het huis geserveerd. Het is ook mogelijk om à la carte te dineren.

Valentijn-dinerbon

Wie zijn of haar Valentijn wil verrassen met een romantisch diner bij kaarslicht en openhaardvuur, maar 14 februari niet kan, kan bij De Egelantier een dinerbon aanschaffen. Leuk om cadeau te geven! Eventueel kan op de dinerbon een persoonlijke tekst of een gedicht geschreven worden.
Winterspecials

Koning Winter is nu toch echt gearriveerd, maar bij De Egelantier is het bij de openhaard lekker warm. Het is 'the place to be' om te genieten van de heerlijke gerechten van de kaart maar ook van de 'Brrr…️iljante Winteraanbieding'. De hele maand februari komt De Egelantier met een 'Brrr...iljant Menu': drie gangen voor 29,95 euro (met uitzondering van Valentijnsdag en kortingskaarten). Ook kunnen gasten tijdens de wintermaanden elke zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur genieten bij het knapperend haardvuur van het borreluurtje, bestaande uit twee consumpties en een borrelplank à 9,95 euro per persoon en zelfgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek à 6,50 euro per persoon. Op is op! Heerlijk na een lekkere wandeling langs de dijk, of voor een gezellig onderonsje met vrienden, familie of collega's.
Restaurant De Egelantier, 't Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon: 0229-501286. E-mail: info@egelantier.net.

Artikel geplaatst op zondag 03 februari 2019 - 06:00