Rodi

Valentijn in Wijdenes bij de Egelantier

Bij de Egelantier wordt een heerlijk viergangen diner geserveerd op Valentijnsdag. (Foto: aangeleverd)

WIJDENES - Restaurant de Egelantier in Wijdenes staat donderdag 14 februari geheel in het teken van Valentijn. Op het programma staat een heerlijk Valentijn-diner voor wie extra uit wil pakken op de dag der liefde.


Annette zorgt dat het haardje brandt, de tafel feestelijk gedekt is en de kaarsjes ontstoken zijn. De avond krijgt een fijne muzikale invulling door Charles. Voor de gasten heeft Henk met veel liefde een speciaal viergangen diner à €39,50 p.p. samengesteld, maar à la carte dineren is ook mogelijk. Bij het aperitief wordt een amuse van het huis geserveerd. Wie zijn of haar Valentijn wil verrassen met een romantisch diner bij candlelight en open haardvuur, maar 14 februari verhinderd is, kan natuurlijk ook een dinerbon cadeau doen. Op deze bon kan een persoonlijke tekst of gedicht worden geschreven.

Winterspecials

Terwijl Koning Winter nu toch echt gearriveerd is, is vertoeven bij de open haard in de Egelantier extra aantrekkelijk. Restaurant De Egelantier brengt daarom speciaal een brrr…❄️iljante winteraanbieding. De hele maand februari wordt een brrr…❄️iljant menu geserveerd: drie gangen voor € 29.95 met keuze uit de menukaart, met uitzondering van Valentijnsdag en kortingskaarten.
Tijdens de wintermaanden is het elke zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur genieten van het borreluurtje bij het knapperend haardvuur. Het borreluurtje bestaat uit twee consumpties en een borrelplank à € 9.95 p.p. en huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek à € 6.50 p.p. Op=op. Heerlijk na een lekkere wandeling langs de dijk, of voor een gezellig onderonsje met vrienden, familie of collega’s.
Restaurant de Egelantier, ’t Wuiver 32 in. Wijdenes. Telefoon: 0229-501286 of email: info@egelantier.net.

Artikel geplaatst op woensdag 06 februari 2019 - 09:37