Rodi

Opening Relatiepraktijk De Kim

Kim is recht door zee is en heeft het vermogen om concreet en effectief tot de kern te komen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De officiële opening van Relatiepraktijk De Kim had afgelopen vrijdag plaats. Relatietherapeut Kim legt uit dat de praktijk staat voor alle vormen voor relaties. Dit kunnen (ex) partners zijn, maar zeker ook voor de individu.

"Thema’s die besproken worden zijn onder andere ontrouw, jaloezie, onzekerheid, intimiteit of verveling. Mijn missie in West-Friesland is dat mensen meer met elkaar in contact gaan, vanuit verbinding. Op grote schaal verliezen mensen elkaar in een relatie, terwijl als hier op tijd aandacht aan wordt gegeven het vaak niet nodig is", zegt Kim die recht door zee is en het vermogen heeft om concreet en effectief tot de kern te komen.
Wie de de praktijk binnenstapt, komt even in een andere wereld. De sfeer nodigt uit tot blijven en Kim's energie doet daar nog een schepje bovenop. Met vrienden, familie en bekenden wordt er geproost. Een nieuwe dag begint, wanneer de zon boven De Kim verschijnt….
Relatiepraktijk De Kim is gevestigd op de Meidenmarkt 2 in Enkhuizen. Twee keer per maand is er een vrijblijvend inloopspreekuur. De eerstvolgende data zijn 8 en 27 februari van 09.00 tot 12.00 uur. Te allen tijde kan een kennismakingsgesprek worden aangevraagd.
www.relatiepraktijkdekim.nl

Artikel geplaatst op maandag 04 februari 2019 - 10:18