Rodi

Opening Relatiepraktijk De Kim

Relatiepraktijk De Kim in Enkhuizen is 1 februari geopend. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De officiële opening van Relatiepraktijk De Kim in Enkhuizen vond vrijdag 1 februari plaats. Relatietherapeut Kim legt uit dat de praktijk staat voor alle vormen voor relaties. Dit kunnen (ex-) partners zijn, maar individuen kunnen bij haar terecht.


Thema’s die besproken worden zijn bijvoorbeeld ontrouw, jaloezie, onzekerheid, intimiteit of verveling. De missie van Kim in West-Friesland is dat mensen meer met elkaar in contact gaan, vanuit verbinding. Op grote schaal verliezen mensen elkaar in een relatie, terwijl als hier op tijd aandacht aan wordt gegeven het vaak niet nodig is. Kim is recht door zee en heeft het vermogen om concreet en effectief tot de kern te komen.
Wie de praktijk binnenstapt, komt even in een andere wereld. De sfeer nodigt uit tot blijven en Kims energie doet daar nog een schepje bovenop. Met vrienden, familie en bekenden wordt er geproost. Een nieuwe dag begint, wanneer de zon boven De Kim verschijnt..
Relatiepraktijk De Kim is gevestigd op de Meidenmarkt 2 in Enkhuizen. Twee keer per maand is er een vrijblijvend inloopspreekuur. De eerstvolgende data zijn 27 februari en 15 maart van 09.00 tot 12.00 uur. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Meer informatie: www.relatiepraktijkdekim.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 februari 2019 - 06:00