Rodi

Nieuw aan de rand van Hoorn: Outdoorhoorn.nl

Outdoorhoorn.nl biedt een scala aan mogelijkheden: van een programma vol uitdaging als Expeditie Robinson tot een rustgevende workshop schilderen in de natuur. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Eenhoorn Evenementen is twee jaar geleden betrokken geraakt bij het plan om bij Marina Kaap Hoorn aan het IJsselmeer in Hoorn diverse outdoor- en strandactiviteiten te gaan organiseren. Onlangs is hiervoor een nieuw label op de markt gekomen: Outdoorhoorn.nl. "In het strandpaviljoen Oranje Buiten beschikken we over een eigen kantoor waar we allerlei activiteiten bedenken, organiseren en uitvoeren", vertelt Bas Pronk van Eenhoorn Evenementen.


"Op de website van outdoorhoorn.nl bieden we een scala aan mogelijkheden", aldus Pronk. "Van een programma vol uitdaging en teambuilding als Expeditie Robinson tot een rustgevende workshop schilderen in de natuur. (Bijna) alles is op deze locatie! Onze corebusiness is bedrijven, groepen en andere gezelschappen een leuke dag bezorgen. Dit doen wij al ruim vijf jaar in het centrum van Hoorn, maar nu hebben we de unieke kans gekregen om ook een totaal nieuw pakket aan te bieden aan ruige activiteiten op outdoor-gebied. Voor komend voorjaar hebben wij al diverse groepen staan die eerst genieten van een compleet activiteitenprogramma en vervolgens heerlijk gaan barbecueën bij het aangrenzende strandpaviljoen Oranje Buiten met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Ook op recreatie- en toeristisch gebied zijn wij in dit gebied actief. Bij ons kunnen vanaf heden kano’s en steps gehuurd worden om in de kom van Marina Kaap Hoorn lekker rond te dobberen of samen met begeleider of gids een leuke tour te maken per step door het Julianapark, centrum of de haven van Hoorn." Outdoorhoorn.nl is een samenwerking tussen drie ondernemers: Arnoud Ruiter (Oranje Buiten en Brasserie Buiten), Jeroen van Apeldoorn en Bram Nijenhuis (Watertaxi Hoorn) en Bas Pronk (Eenhoorn Evenementen). "Een mooie combinatie waarbij wij op deze prachtige, ruige locatie de landactiviteiten en evenementen verzorgen, Oranje Buiten met een waar strandpaviljoen zorgt voor de horeca en de watertaxi verantwoordelijk is voor activiteiten op het water en boothelling van Hoorn."
Kijk voor meer informatie op www.outdoorhoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 23 maart 2014 - 06:00