Rodi

Ford Bedrijfswagen Event bij Dekkerautogroep

Tijdens het Bedrijfswagen Event staat de Ford Transit centraal. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Dekkerautogroep presenteert van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart in en rond de vestiging in Zwaag een groots opgezet Bedrijfswagen Event met in de hoofdrol de best verkochte bedrijfswagen ter wereld: de Ford Transit. Voor elke vervoersbehoefte is er een Transit op maat.


Naast de compacte Transit Courier en Connect zijn het vooral de fraaie Transit Custom en de (grote) Transit die zorgen voor de grote verkoopsuccessen. Dekkerautogroep nodigt alle MKB'ers en ZZP'ers uit om uitgebreid kennis te maken met de Transit Range en de eindeloze mogelijkheden om een bedrijfswagen op maat samen te stellen. Tijdens het Transit Event introduceert Dekkerautogroep de nieuwe Ford Transit Custom Automaat. Samen met de stille, zuinige en sterke EcoBlue-motoren is de 7-traps automaat een genot om in te rijden. Kom hem tijdens het Bedrijfswagen Event zelf testen. Een efficiënte inrichting voor de bedrijfswagen is geen overbodige luxe. Een nette bedrijfswagen is toch het visitekaartje voor het bedrijf. De specialisten van StoreVan en Dekkerautoinrichting zijn aanwezig om alle mogelijkheden te laten zien. Ook Beta gereedschappen en accuspecialist WETAC zijn van de partij.
Dekkerautogroep heeft scherpe aanbiedingen tijdens het Transit Event. Naast een actietarief van nul procent op Financial Lease kan de klant profiteren van extra hoge kortingen op voorraadmodellen en zeer scherpe Operational Leasetarieven via Dekkerautolease. Vanaf 1,58 euro per uur (op basis van een veertigurige werkweek) is het mogelijk om op basis van Full Operational Lease een representatieve, betrouwbare kracht in te huren. Van donderdag tot en met zaterdag bestaat bovendien de mogelijkheid om bedrijfswagen(s) door de technici van Dekkerautogroep te laten controleren tijdens een gratis Around The Wheel Check. Aanmelden kan via klantencontact@dekkerautogroep.nl .
Kom langs bij het Transit Event van Dekkerautogroep Zwaag. Het adres is Factorij 65 in Zwaag. Vrijdag 17 maart is het van 16.00 tot 19.00 uur 'happy hour' met een biertje en een broodje bal.

Artikel geplaatst op zondag 12 maart 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer