Rodi

Fakkert Groep breidt uit met Autohopper en James Autoservice

De particuliere en kleinzakelijke markt kan bij Fakkert Groep nu ook terecht voor het huren van een auto. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ZWAAG - Bij de Fakkert Groep aan De Marowijne in Zwaag kunnen klanten vanaf nu ook terecht voor autoverhuur naast onderhoud en (ver)koop. In samenwerking met de gerenommeerde verhuurmaatschappij Autohopper is een verhuurafdeling opgezet binnen het bekende autobedrijf in Zwaag. Daarnaast is James Autoservice Fakkert Hoorn B.V. er sinds kort bij gekomen. "Alle automerken zijn bij ons voor een onderhoudsbeurt, APK of reparatie van harte welkom", laat directeur Piërre Fakkert weten.

James Autoservice - met meer dan zestig vestigingen in Nederland - verricht onderhoud aan alle auto's (zowel particulier als lease), ongeacht merk, type of dealer. De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie en ruitenvloeistof worden ververst. De jaarlijkse onderhoudsbeurt geeft een volledig inzicht in hoe het er voorstaat met de auto. Tijdens de APK-keuring controleert de keurmeester onder andere de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Piërre Fakkert: "Klanten kunnen snel en gemakkelijk online een afspraak maken voor het onderhoud van de auto. Bovendien kunnen ze altijd binnen drie werkdagen bij ons terecht. Verder biedt James Autoservice een gratis haal- en brengservice en wordt de auto na elke onderhoudsbeurt gewassen. Daarnaast bieden wij diverse onderhoudspakketten aan, waarbij in de onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften ook één jaar gratis mobiliteitsservice (pech onderweg) is inbegrepen. Door het onderhouden van de auto conform fabrieksvoorschriften behoudt de klant tevens het recht op fabrieksgarantie (naar gelang de leeftijd van de auto)." In de maand april heeft Fakkert voor haar nieuwe en bestaande klanten een kennismakingsactie: een APK-keuring voor slechts 9,95 euro.

Autoverhuur

Piërre Fakkert komt met de autoverhuur - voor de particuliere en kleinzakelijke markt - tegemoet aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. "Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease. Uiteraard kiest de klant voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen." Autohopper - met meer dan honderd vestigingen in Nederland - staat bekend als een no-nonsense-autoverhuurbedrijf en richt zich vooral op de kleinere gemeenten. "Hierdoor is snel en goedkoop huren nu ook in onze regio mogelijk. Zo kun je als zakelijke klant een auto huren vanaf 23 euro exclusief btw per dag. De particulier kan bij ons terecht voor een zeer scherpe prijs vanaf 19 euro inclusief btw per dag. Voor beide gevallen geldt honderd kilometer vrij en inclusief verzekering. De auto's zijn nieuw en altijd minimaal voorzien van airco en een radio-cd-speler. Een auto met navigatie is tegen meerprijs verkrijgbaar."
Fakkert Groep is aankoopagent van o.a. de merken Mazda en Hyundai. Daarnaast kunnen klanten hier ook terecht voor alle merken gebruikte auto's. Het adres is De Marowijne 59 in Zwaag. Telefoon: 0229-218741. Kijk voor meer informatie op www.fakkertgroep.nl.

Artikel geplaatst op zondag 19 maart 2017 - 06:00