Rodi

Afslanken bij Vredehof met Yourline

Deelnemers vallen in zes weken zes tot acht kilo af. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Het afslankprogramma Yourline start deze week bij Sportcentrum Vredehof aan de Vredehofstraat in Hoorn. De deelnemers vallen in zes weken zes tot acht kilo af en bouwen spiermassa op. Iedereen kan zich nu inschrijven voor deze zesweekse cursus.


Het hele programma bestaat uit een wekelijkse bijeenkomst met een presentatie van de coach voor optimaal resultaat. Deelnemers krijgen een usb-stick met extra informatie en begeleidend materiaal. Verder krijgen zij een beginmeting met bodycheck en een wekelijks variërend voedingsschema. Iedereen gaat een uur samen aan de slag met een personal trainer die een speciaal programma maakt, zodat elke deelnemer op een verantwoorde manier sport. Deelnemers mogen elke week meedoen aan een Slim18 Small-Group-training en onbeperkt gebruikmaken van de Slimbelly. Gedurende zes weken hebben zij onbeperkt toegang tot Sportcentrum Vredehof, waar ze aan de slag kunnen in de fitness. Ook mogen deelnemers onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en hebben zij toegang tot de Finse sauna en de stoomsauna. Ten slotte is er een eindmeting met bodycheck.
Dit afslankprogramma is vanaf 26,50 euro per week. Aanmelden kan tot 15 april via 0229-215094. Het maximaal aantal deelnemers is tien per groep.

Artikel geplaatst op zondag 26 maart 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer