Rodi

The Bastard BBQ-workshop bij EP:Beerepoot

Ga met de workshop goed voorbereid het barbecueseizoen in. (Foto: aangeleverd)

HOORN - BBQ-master Danny Hovestad verzorgt tijdens de Voorjaarsbeurs van EP:Beerepoot op donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 17 april dagelijks een 3,5 uur durende gezellige en culinaire workshop.


Het voorjaar doet zijn intrede, de eerste terrasdagen hebben zich inmiddels gemeld en dus draaien de lentekriebels overuren. Hoog tijd om vrienden en familie uit te nodigen om te komen barbecueën. En dat gebeurt natuurlijk op de razend populaire The Bastard BBQ. Altijd al een kamado-bbq willen aanschaffen, maar nog niet de juiste informatie gehad? Neem dan deel aan deze workshop. Ook mensen die al een kamado-bbq hebben, maar nog niet het maximale uit de mogelijkheden hebben gehaald, kunnen meedoen. Deelnemers leren onder andere hoe zij u de kamado aansteken, het verschil tussen de houtskoolsoorten, het gebruik van de essentiële accessoires, het beheersen van de temperatuur en uiteraard de verschillende kooktechnieken. En natuurlijk hét geheim achter de sappigste steaks en de overheerlijkste vis!
Inschrijven kan via www.epbeerepoot.nl. Deelname kost veertig euro. Voor koffie en thee wordt gezorgd en de workshops worden gehouden bij EP:Beerepoot Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn.

Artikel geplaatst op zondag 02 april 2017 - 06:00