Rodi

Woninginrichting-Aanhuis Hoorn: voor een complete wooninrichting

Kom eens langs bij Woninginrichting-Aanhuis Hoorn dat al ruim vijf jaar aan de Vale Hen in Hoorn gevestigd is. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Op zoek naar een complete woninginrichting? Kom dan eens langs bij Woninginrichting-Aanhuis Hoorn dat al ruim vijf jaar aan de Vale Hen 4-6 in Hoorn gevestigd is.

Eigenaar Boy Janssen heeft al twintig jaar ervaring in de woonbranche. "In onze winkel bieden we een groot assortiment van alle soorten vloerbedekking, gordijnen, raamdecoratie en kasten op maat. Loop eens binnen, er is altijd wel een passende aanbieding."
De specialisten staan in de showroom klaar voor advies, maar zij kunnen ook - geheel vrijblijvend - bij de klant thuis komen. Ook kunnen klanten een afspraak maken met een topstyliste voor een compleet interieurplan met een moodboard en plattegrondschets op maat. Dit is geheel kosteloos bij aanschaf van de producten.
Woninginrichting-Aanhuis is trotse partner van VT Wonen. Meer informatie staat op www.woninginrichting-aanhuis.nl. Het telefoonnummer is 0229-299261.

Artikel geplaatst op zondag 09 april 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer