Rodi

Verkoopmanifestatie TOREN bij Scholtens

TOREN is een nieuw woonconcept dat op de drempel van het stadscentrum van Hoorn verrijst. (Foto: aangeleverd)

HOORN / WOGNUM - Belangstellenden kunnen zaterdag 22 en zondag 23 april tijdens de verkoopmanifestatie het woonproject TOREN zien, voelen en proeven. TOREN is een nieuw woonconcept dat op de drempel van het stadscentrum van Hoorn verrijst, met een woontoren van ruim 55 meter hoog en een appartementencomplex van vijf verdiepingen. Tijdens de verkoopmanifestatie in het Scholtens Gebouw in Wognum staan medewerkers klaar om uitleg te geven over de verschillende typen appartementen.


Bezoekers van de verkoopmanifestatie kunnen de stenen en materialen die gebruikt worden zelf bekijken. Tevens kunnen zij door de standaard keuken en badkamer wandelen. Doe inspiratie op bij de prachtige interieurs, ontworpen door de interieurstylistes van het Huis van Middenmeer. De binnentuin is gedeeltelijk nagemaakt door John Koomen Tuinen. De Hypotheker en Rabobank zijn aanwezig om kosteloos een berekening te maken van de hypotheekmogelijkheden. Neem dan wel even een loonstrookje mee. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het inkijkje in de ruime keuze aan appartementen. Wordt het appartement Skyhouse, Gàlery of Lux? De medewerkers staan klaar om de verschillende typen toe te lichten en met de glossy en prijslijst in de hand kunnen bezoekers thuis verder hun keuze maken.
Kom 22 of 23 april naar het atrium van het Scholtens Gebouw aan de Geert Scholtenslaan 10 in Wognum. Openingstijden: 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.wonen-hoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 16 april 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer