Rodi

Kinderopvang ’t Zonnehoekje: leuk én leerzaam

Het motto van 't Zonnehoekje is: 'Elk kind is en uniek en krijgt van ons zorg op maat!' (Foto: aangeleverd)

HOORN - Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar kinderdagverblijf? Dan is Kinderopvang 't Zonnehoekje in Hoorn het juiste adres. Ouders kunnen hun kinderen hier met een gerust hart brengen. Het doel is om de kinderen een leuke en leerzame dag te bezorgen.


’t Zonnehoekje maakt gebruik van het totaalprogramma Uk en Puk. Dit is een zogenaamd VVE-programma en is speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven. Met dit programma leren de kinderen spelenderwijs. Alle ontwikkelingen komen hierin aan bod. Het motto van ’t Zonnehoekje is: 'Elk kind is en uniek en krijgt van ons zorg op maat!' Voor ieder kind geldt: je mag zijn zoals je bent!
De buitenschoolse opvang is voor kinderen meer dan het opvullen van tijd buiten schooluren. Ze maken er vrienden en leren op een speelse manier zichzelf te ontwikkelen. 't Zonnehoekje biedt dagelijks verschillende activiteiten aan. Voor de sportieve kinderen zijn er sportactiviteiten zoals kickboksen en zwemles voor het A-diploma. Leuk voor de kinderen en makkelijk voor de ouders.
Nieuwsgierig geworden naar ’t Zonnehoekje? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen of maak een afspraak voor een rondleiding. De koffie staat klaar! Kinderopvang ’t Zonnehoekje is te vinden aan de Rotiusstraat 1a in Hoorn. Telefoon: 0229-210740.

Artikel geplaatst op zondag 30 april 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer