Rodi

Inschrijving teams kermis Zwaag

Op het zandstrand achter De Witte Valk vindt het jaarlijkse Tropical Beachvolleybaltoernooi plaats. Teams kunnen zich aanmelden! (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Nog een paar weken en dan is het in Zwaag weer vijf dagen kermis met ingrediënten voor jong en oud. Het kermiscomité heeft het buitenprogramma (bijna) rond, de versiering is ingeslagen en ook in café De Witte Valk zijn de voorbereidingen in volle gang. De kermis is dit jaar van vrijdag 2 tot en met dinsdag 6 juni.


Vrijdagavond 2 juni staat het zesde Swaeghse bakvoetbaltoernooi op het programma. Op de parkeerplaats achter café De Witte Valk vindt deze hilarische activiteit plaats. Tevens staat er ook dit jaar buiten een grote feesttent achter het café. Zondag 4 juni schijnt het zonnetje zeker in Zwaag wanneer de teams plaatsnemen op het zandstrand achter De Witte Valk. Dan is het namelijk tijd voor het jaarlijkse Tropical Beachvolleybaltoernooi. Voor de achtste keer op rij mogen de teams - bestaande uit vrienden, vriendinnen, collega's of sportvrienden - zich klaar maken om te strijden voor de titel 'Swaeghse Beachvolleybalkampioen 2017'!
De inschrijving voor zowel het bakvoetbal als beachvolleybal en het jeugdbakvoetbal is gestart. Er kan een maximum aantal teams meedoen: bij het bakvoetbal 24 teams op twee velden en bij het beachvolleybal 16 teams op twee velden. Aanmelden kan via www.kermiszwaag.nl. De eerste teams die zich hebben aangemeld, zijn te vinden op de Facebookpagina van kermis Zwaag.
Kijk voor het volledige programma op www.kermiszwaag.nl.

Artikel geplaatst op zondag 07 mei 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer