Rodi

ATS opleidingen introduceert nieuwe opleidingen

REGIO - Ruim vijfhonderd cursisten vonden afgelopen cursusjaar hun weg naar ATS opleidingen; het was een zeer succesvol jaar voor het opleidingsinstituut. Het grootste gedeelte van de cursisten volgde de opleidingen sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en oosterse filosofie en massage. Ook de cupping massage-cursus en de triggerpointmassage liepen erg goed. Aankomend cursusjaar heeft ATS opleidingen weer nieuwe pijlen op haar boog.


Het opstarten van de nieuwe leslocatie in Leeuwarden wordt weer opgepakt en ook nieuwe cursussen staan weer op de planning. Er wordt komend cursusjaar gestart met de cursus hypnotherapie, basis anatomie / fysiologie, fasciatherapie en lezingen over gezonde voeding. ATS opleidingen is trots op alle cursisten van afgelopen jaar. Er zijn zeer hoge slagingspercentages behaald op de examens en de gemiddelde kwaliteit van de afgeleverde masseurs was weer top. Voor aankomend cursusjaar komen al vele inschrijvingen binnen en het docententeam van ATS opleidingen staat te popelen om de nieuwe cursisten te ontmoeten.
Ook geïnteresseerd in massage, het menselijk lichaam, oosterse filosofie of sport? Kom dan langs tijdens de open dagen op vrijdag 16 juni van 19.00 tot 21.00 uur op de Factorij 32 in Zwaag, zaterdag 17 juni van 14.00 tot 16.00 uur op de James Wattstraat 4 in Leeuwarden of zondag 18 juni van 11.00 tot 14.00 uur op de Vennewaard 201 in Alkmaar. Meer informatie: www.atsopleidingen.nl of info@atsopleidingen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 04 juni 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer